Rezultate Live

Rezultate Live


Baseball

Baseball eshte nje nga sportet me popullore ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes dhe Japoni. Ne kete faqe ju mund te ndiqni rezultatet e kampionateve me te forta nga keto dy vende, si: Baseball United States MLB dhe Baseball Japan Pro Yakyu.

Disa nga skuadrat me te forta te ketyre kampionateve jane: New York Yankees, Detroit Tigers, San Francisco Giants, St. Louis Cardinals, Yomiuri Giants, Chunichi Dragons, Texas Rangers, Los Angeles Angels, Orix Buffaloes, Boston Red Sox, Los Angeles Dodgers, Detroit Tigers, New York Mets, etj…Comments are closed.


  • Recent Post


    ©2018 RezultatetLive.com Entries (RSS) and Comments (RSS)  Rezultatet Live